Met spoed verpleegkundigen niveau 3 en 4 gezocht!

03-12-2018

HELP HELP HELP VERPLEEGKUNDIGEN NIVEAU 3 en 4 GEZOCHT VOOR ONS VP PGB TEAM 2019; U BENT VAN HARTE WELKOM!

U kunt contact opnemen met mij Brenda Reiling 06 27444387, reilingbrenda@gmail.com

 

meer Info:

Wie wil met ons de uitdaging aangaan om samen met mijn partner bij mij aan huis het zo lang mogelijk thuis wonen – tegen de klippen van het zorgstelsel op – in deze tijden in verandering daadwerkelijk en concreet waar te maken?

Bent u verpleegkundige niveau 4 ZZP-er of hoger?  Houdt u van organiseren en plannen? Vindt u het een uitdaging om in ‘keten’ samenwerking en goede afstemming de nodige zorg - zonder breuklijnen - voor een Fokus Bewoner met ons te concretiseren?  Dat wat ADL-assistentie te boven gaat moet vanuit de gewijzigde wetgeving (2015 Zvw, Wmo, Wlz) door zorgverzekeraars en gemeenten in worden voorzien.  Fokus is in ontwikkeling om haar veranderde rol  (ADL assistentie ketenpartner zijn) naast anderen in zorguitvoering zich eigen te maken. We zijn heel blij als u met ons een goede invulling hieraan wilt geven en ons PGB Zvw VP team zou willen komen coördineren. 

Ook zoeken we VP 3 die ons team wil komen versterken waar het hogere Zvw tarief tegenover staat, mits u in bezit bent van een AGB code nr. SBI 86, 87, 88.

We krijgen het rooster niet rond om 24/7 toereikende zorg voor mijn partner te kunnen leveren. Het is een acuut probleem. Meneer heeft een aangeboren lichamelijke beperking, waarvoor 24/7 complexe spina bifida zorg met hoog risico nodig. Een innemende charmante persoonlijkheid met gevoel voor humor en werkelijk nooit chagrijnig. Meneer toont zich het toppunt van mindfulness. 

Kortom sluit aan bij ons team en lever een aandeel in een dagelijkse noodzakelijke integrale totale check op alle vitale lichaamsfuncties. Gaat u deel uitmaken van ons team krijgt u dus te maken met alle voorkomende complexe verpleegkundige handelingen.

Daarmee kunt u uw vp-accreditatie bekwaamheid eenvoudig volledig up te date houden en zo nodig makkelijk her verwerven.   

U kunt contact opnemen met mij Brenda Reiling 06 27444387, reilingbrenda@gmail.com

Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

Laat uw reactie achter

Uw bericht: (maximaal 1 per item per 30 minuten)
Uw naam:
Uw e-mailadres:
sponsors
ZO╔ Training & Coaching
links © VrouwenNetwerk Arnhem en Nijmegen 2018
/
   
venster sluiten