* wij zijn op zoek naar 1 of meer vrouwen die iedere netwerkavond een paar foto's zouden willen maken, die geschikt zijn om op de website te plaatsen.

N.B. Het is een eigen verantwoordelijkheid voor eenieder om als je niet graag op de foto wilt komen, dat zelf naar de fotografe aan te geven of te zorgen dat je niet in beeld komt.

*Solar Snacks heeft ons toestemming gevraagd om foto's te mogen gebruiken die op de bijeenkomst in Arnhem op 8 februari zijn genomen, tijdens onze netwerkavond. De foto's worden op Facebook geplaatst. we hebben toestemming verleend.  Mocht je het niet eens zijn met een plaatsing neem dan zelf contact met hen op info@solarsnacks.nl

*wie o wie beheert toch ons twitteraccount, ooit was de beheerder Lisanne van Klaveren maar zij heeft het overgedragen, maar aan wie, zij weet het niet meer. Er is al een berichtje op twitter geplaatst met dezelfde vraag, maar daar is tot op heden nog geen reactie opgekomen.

*heeft iedereen al de mobiele versie van onze website op je telefoon, zoek naar www.VNAN.nl, dan inloggen en je hebt je mobiele versie onder handbereik.

 

sponsors
ZO╔ Training & Coaching
links © VrouwenNetwerk Arnhem en Nijmegen 2018
/
   
venster sluiten