Gelijkwaardigheid en diversiteit

De leden van ons netwerk gaan uit van de kracht van gelijkwaardigheid en diversiteit van vrouwen. We zijn professionals in ons werk, zoeken de uitdagingen daarin op en willen daarover ervaringen uitwisselen op basis van gelijkwaardigheid. Ook helpen we elkaar om een volgende stap in onze loopbaan te zetten of een nieuwe werkomgeving te verkennen.

Hoe groter de diversiteit van het netwerk, hoe meer mogelijkheden er voor ieder van ons ontstaan. Volgens ons is het juist leuk en leerzaam als vrouwen, werkzaam in uiteenlopende functies of rollen in totaal verschillende sectoren, met elkaar in contact zijn. Het VNAN staat open voor al die verschillende vrouwen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die hun ervaring, kennis en wijsheid willen delen met andere vrouwen.

 

Wat we doen

Door elkaar te helpen, leveren we een zinvolle bijdrage aan onze ontwikkeling. De leden van het VNAN hebben daarnaast in hun eigen omgeving ook oog voor andere vrouwen die tips, advies, netwerkcontacten of andere steuntjes in de rug kunnen gebruiken. Door ons niet alleen onderling als leden maar ook met vrouwen daarbuiten te verbinden, helpen we de achterstand van vrouwen op de arbeidsmarkt weg te werken. Ook om deze maatschappelijk gerichte drijfveer verbinden vrouwen zich aan het netwerk.

 

De leden van het VNAN:

  • ontmoeten, inspireren en versterken elkaar
  • zijn een voorbeeld voor elkaar
  • verbinden zich met elkaar.

 

sponsors
ZO╔ Training & Coaching
links © VrouwenNetwerk Arnhem en Nijmegen 2018
/
   
venster sluiten